Privacy Policy

Privacy Policy Face to Face Consulting en FlowOpener

Bij deze informeer ik, Joia Stoutjesdijk, u over mijn inzet om uw privacy gegevens te beschermen.

Welke gegevens heb ik van u?

1 Uw email adres
2 Uw naam en adres
3 Uw telefoonnummer
*4 Intake intentie en korte verslagen van gesprekken die u heeft met Face to Face Consulting en/of de FlowOpener.

* Deze gegevens zijn relevant tijdens het doorlopen van een traject en worden goed beschermd. De privacy gevoelige persoonlijke informatie wordt alleen en na elke sessie gedeeld met uzelf. De verslagen van gesprekken worden kort bewaard. Na het beëindigen van een traject bewaar ik de inhoud maximaal 1 maand mocht u ergens op terug willen komen. Daarna bent u al weer in een nieuwe focus en zijn er nieuwe doelen en wensen ontstaan. Wilt u door met een nieuw traject zal ik nooit met u terug gaan naar deze verouderde info. U bent en leeft nu.

Een persoonlijke proces is een innerlijke ervaring welke alleen vastgelegd word gedurende het proces en niet bewaard wordt tenzij u daar duidelijk de behoefte voor aangeeft.

Tijdens een proces dienen notities slechts als een hulpmiddel, het mondelinge gesprek is leidend. Het bewaren van deze notities is niet relevant voor het slagen van het traject.

De korte verslagen na een sessie worden u direct naar u verstuurt. U bent een vrij mens en bepaalt zelf wanneer het tijd is voor een traject. De doelen die behaald worden zijn persoonlijk en we grijpen nooit terug op het verleden. Een maand na een traject zal Face to Face Consulting en de Flowopener alle informatie vernietigen.


Wij versturen geen nieuwsbrieven.
Wij geven nooit persoonsinformatie door aan derden.
Wij hebben alleen uw email adres wanneer u client ben of geweest bent.

Uw factuurgegevens:
Deze gegevens worden 7 jaar bewaard in de administratie via Moneybird welke een goede privacy hanteert.