Over Joia

Ben ik je volgende stap?

-Joia profiel

 

Met een pioniersmentaliteit ga ik graag in gesprek om je te leren kennen en te ontdekken waar je meer flow in je leven kunt toelaten.

 

 

Daarnaast ben ik graag de teacher voor groepen waarin de dynamiek snel en veilig moet zijn omdat mensen zichzelf willen verdiepen en ontwikkelen.

Ik vind het enorm leuk om een sparring partner voor ondernemende mensen te zijn. De snelheid in de gesprekken, de veelheid aan zaken resoneert met mijn intuïtieve en snelle geest.

En het maakt me gelukkig om een spiegel te zijn voor een issue dat uit je wereld mag.

 

Over een beladen issue wat de wereld uit mag schreef ik in 2011 het boek ‘BLIJF Hoe blijf je in contact als kanker een rol speelt. Ik interviewde 10 patienten over hun ervaring met hun innerlijk proces en de processen die spelen met de persoonlijke en professionele omgeving. Vele tips zorgen voor meer ontspannen relaties.

 

 

Van problemen naar uitdaging naar flow!

Problemen zijn als vogels geketend in een te kleine kooi. Het deurtje openen maakt van het probleem een uitdaging maar brengt nog geen beweging. De vogels herinneren aan en verbinden met hun potentiële vliegkracht en ze te zien gaan is en blijft het allermooiste!

 

 

Als een van de eerste inner negotiatiors in Nederland op mijn 27ste gestart met mijn onderneming die als vanzelf groeide van een op een naar teams naar events.

vuurAls je ‘doet’ wie je werkelijk bent is het leven een flow van mogelijkheden.

Sinds 33 jaar werk ik met allerlei mensen aan het verbeteren van het contact met zichzelf en het versterken van het contact met hun ongekende potentiële mogelijkheden.

 

Joia is een feest om mee te werken, energiek en creatief en zeer mensgericht. Goede coach, die op zoek gaat naar jouw talent en je in je ontwikkeling ondersteunt.

Thijs Malmberg Consult

 

Dagelijks ervoer ik de directe resultaten van wat Joia en ik in de sessie hadden gedaan. Een boost voor mijn energie, zelfvertrouwen, kracht en persoonlijk leiderschap.

Dank je wel!

Caroline Wamsteker, Personal Life Coach