Anneke de Waal

Anneke de Waal heeft de FlowOpener gevolgd

AnnekeIk ben al vele jaren actief als onderneemster. Had jaren een hondentrainschool, een modevakschool en een spirituele praktijk. Ben van vele markten thuis en misschien was het daardoor wel dat ik mijn meest moeiteloze talent over het hoofd zag.

Na een geldworkshop en persoonlijke coachsessies bij Joia kwam de FlowOpener langs. Terwijl we bezig waren en ik nog steeds afgeleid werd, werkte de intensieve samenwerking goed. Ik kreeg zicht op mijn meest moeiteloze talent. Weet heel veel van kruiden en ben gek op natuurlijk eten en koken. Dit was zo normaal dat ik het niet als waardevol zag. Inmiddels dus wel.

Vorige week opende ik de website/shop ‘Het vergeten goud’. Een kookschool, natuurlijke recepten en vele tips om kerngezond te worden en blijven. Alles stroomt en heeft nu een gefocuste plek om vanuit te kunnen stromen. Ik laat me niet meer afleiden en voel innerlijk een rust. Ik kook tot s’avonds laat en bruis van de passie. Artsen vragen me al om mijn kennis doordat ik een aantal (kennissen) adviseerde over voeding en ze een zeer hoge bloedwaarde bleken te hebben.. tegen de verwachtingen in.

Ik ben in FLOW en voel me net een opengebarsten bloem. Het stroomt en support en interesse komt overal vandaan op me af. Een aanrader dus deze FlowOpener met Joia, zeker als je het gevoel hebt dat je talenten nog zweven!

www.hetvergetengoud.nl
Anneke

 

Anneke de Waal volgde ook de SummerSteps

Ik ben uit het strijden gestapt en in mijn praktijk zelfverzekerder en meer to the point naar cliënten toe. Het heeft mij veel zelfkennis opgeleverd. 

Anneke