Mendy van der Linden

Mendy van der Linden heeft de FlowOpener gevolgd

MendyIk liep al een tijd tegen dezelfde blokkades en mislukkingen aan voordat ik met Joia werkte, ik werd er gek en ellendig van.

Mijn gift aan de wereld is prachtig, maar werd onderdrukt en tegengehouden door interne negatieve overtuigingen. Alles wat ik deed stagneerde. Ik zag niets meer van mijn gift terecht komen en bleef maar in dezelfde cirkel draaien. Het was een pijnlijke situatie, totdat Joia de deur voor mij opendeed en ik uit de cirkel kon stappen.

Door aan de slag te gaan met mijn grootste wens, kwamen mijn grootste angsten aan het licht. Precies waar ze opgelost kunnen worden, in het licht. De 30 dagen vlogen om, elke morgen keek ik weer uit naar de FlowOpener, omdat ik wist dat het mij weer vooruit zou helpen.

Ik ervaar Joia als een eerlijke, open, authentieke vrouw met een enorm hart. Ik ben super gelukkig met jou in mijn leven, Joia.

Alle liefde van de wereld,
Mendy