Romana Refos

Romana Refos heeft de FlowOpener gevolgd

Romana“Het is nu precies een dag geleden dat de coaching beëindigd is. Dit is het mooiste wat ik voor mezelf gedaan, ooit. Ik heb 30 dagen lang, elke dag een coachings gesprek gehad met Joia.

Per dag heb ik mijn Intentie bepaalt t.b.v. Wel-Zijn.

Nou in het begin was het voor mij nog een beetje onwennig om te focussen, maar toen ik het eenmaal te pakken had, ging ik als een speer. Ik heb veel opgeruimd(Letterlijk en figuurlijk).

Afgestemd op mijn Essentie ging het allemaal vanzelf. Er werd mij duidelijk gemaakt wat ik nog moest doen, of meer moest LOSLATEN! Ik ben volledig gereset, terug naar mijn Basis en dat voelt heerlijk.

Alle bagage, moeten presteren, mijn best moeten doen, uit moeten blinken…….is Weg. Ik mag mezelf zijn, Ik ben mezelf en dat voelt uitstekend!. Mijn relatie met mijn tienerzoon is verbeterd, doordat de druk naar en bij hem ook van de ketel is.

Ook op mijn omgeving heb ik een goede invloed. . Mensen die niet meer bij mij passen laten vanzelf los en ik laat hen in Liefde gaan. Mijn trilling is verhoogd.

Ik ben mij ervan bewust wie IK ben; licht, welzijn, creator. Ik mag nu gaan creëren vanuit Wel-Zijn ipv uit gebrek. Joia, je hebt het fantastisch gedaan. Ik hoop dat veel meer mensen geïnspireerd worden door mijn verhaal. Ook bedank ik mezelf dat ik de poorten heb geopend voor deze ervaring.”

Romana Refos
www.deliefstezustervannederland.nl