Ruud de Smit

Ruud de Smit heeft de FlowOpener gevolgd

“Recentelijk heb ik het genoegen gehad om met Joia een bijzonder coachtraject aan te gaan. Voordat we gingen starten dacht ik in eerste instantie dat het een zwaar traject zou worden, maar na slechts enkele dagen keek ik alweer uit naar het volgende inspirerende gesprek.

Ik zat snel in de flow en dat werd alleen nog maar intenser. Natuurlijk kwam ook ik gedurende het traject behoorlijke blokkades tegen die pijnlijk waren, maar dat werd iedere keer weer door Joia in een positief kader geplaatst.

Hierdoor ontstond er weer ruimte om er zonder angst naar te kijken en er ook echt mee aan de slag te gaan. Geweldig hoe dat werkte. Door elke dag met elkaar te spreken, kwamen we ook sneller tot de kern en de diepere belemmeringen.

De aanvullende oefeningen zorgden ervoor dat ik actief met mijn inzichten aan de slag ben gegaan. En ik moet zeggen, dat ik echt stappen heb gemaakt die ik nooit had kunnen bedenken. De gesprekken met Joia hebben mij erg goed gedaan.

Joia, dank je wel voor deze mooie, inspirerende en waardevolle tocht en natuurlijk voor de warme en enthousiaste begeleiding.”

Met vriendelijke groet,
Ruud de Smit
www.stiposport.nl